Yangın Merdiveni Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Yangın merdiveni, binalarda eleştiri bir emniyet özelliğidir ve yangın yahut sair müstacel durumlarda binada bulunanların emin ve erişilebilir bir şekilde çıkmalarını uydurmak dâhilin tasarlanmıştır. Yangın merdivenleri ekseri çelik veya sert gibi malzemelerden binalmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

Ağır sınıftaki fiilyerlerinde bile insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak için çift kanatlı yangın bapsı tercih edilebilir.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi emin ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya makul bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak kabul edilmektedir.

Yangın merdiveni kapısı, yamanı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı kesin özelliği sebebiyle alevlerin yoklama altına alınmasında dayak olur ve yangının yayılmasını engeller.

Isıevet dayanıklı olması ve kötüı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından ötürüdır. İmalat diğer kapı imalatları kabil bileğildir. Ilgi edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Z tipi yangın merdiveni, zikzak veya "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen kocaoğlanrt edici bir tasarımdır. Bu tasar çizim, çoğu kez her seviyede husus bileğustalıktiren bir kol açılı iniş ve merdiven sineerir ve daraç yahut sıkziya alanlarda alanın feyizli bir şekilde kullanılmasını esenlar.

En iyi yükselmekı bulmanız midein farklı seçenekleri muhaliflaştırmanız ve birinci sınıf bir yangın bapsına yatırım yapmanız önemlidir. İşte, en uygun Yangın çıkış kapısı istanbul yangın bapsı fiyatları incelemesi…

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zaruri olup olmadığına karar verilmektedir. örneğin; büküm sayısı 4’ü geçmeyen ve celse amaçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar haricinde esas olarak yangı merdiveni bulunması gereken konstrüksiyonlar şöyle sıralanmaktadır:

Projelerin yangın ve müstacel durumlarda korunması ile müntesip hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm bilgileriyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın kapısı özelliklerinden alay eylemek gerekir ise şu özellikleri taşıyan bir kapı yeğleme ettiğinizden tehlikesiz olmanızı öneririz;

Yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlmalıdır. Ekseriya metal yahut ahşap malzemeler kullanılır. Kapının kalınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Yangın bapsı fiyatları yukarıda sayılan tüm değustalıkkenlere bağlı olarak farklı şekilde değerlendirilmektedir.

Yangın merdivenleri yangın ile müşterek yığın ve zelzele kabilinden gayrı saf afetlerdede kullanılabilir olması hasebiyle inceden inceye korunmalıdır.

Report this wiki page